Jdi na obsah Jdi na menu
 


NEXI   z   TLUMAČOVA   ÚSVITU

   NELINKA

Tohle krásné štěně  si páníčkové přivezli na Mikuláše v roce 2005,aby udělali radost sobě,ale hlavně Míšovi.ObrazekObrazek Ano,jsem to já,kamarádka pro Míšu, Nexi,ale říkají mi NELI.  Taky jsem zlatíčko, šídlo,neřízená střela,vopice.....a podobně,ale samou láskou by mne nejraději snědli. Však uvidíte,jak to bude pokračovat.

A pokračuje to  skvěle.... vyhrála jsem u paní Sládkové titul nejhezčí štěně setkání a pěkně jsem si to zavařila.....prý mne taky vezmou na výstavu!!!!! No nevím,nevím,já jsem takový strašpytel,to mi asi páni rozhodčí nebudou  moc fandit. Ale když budu jezdit s Míšou,tak to nějak zvládnu,žejo......ObrazekObrazekTak bude ze mne šampiónka nebo ne???????  První titul ---NADĚJNÁ ---mám za sebou.

   Přišlo léto......Obrazek

v létě je děsný vedro a tak mne nikdo na žádnou výstavu nebral.

Jezdili jsme s Míšou a páníčkama na parcelu. Tam je spousta možností, jak se vydovádět. Taky nám páníčkové připravili bazén, to prý je dobré proti přehřátí pejsků--jen tak jim namočit bříška a ochladit tlapičky.  No jóóóóóó, ale to můžou jen Míšovi... já jsem menší a nestačím!!!!!!!!

Ještě že je Míša džentlmen a pomůže mi! No, koukejte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrazek Obrazek        

 

 

       

 

 

  

   To se nám to potom běhá, lítáme po parcele, dolujeme myšky,škádlíme se... no prostě je nám fajn a žádný vedro nám nevadí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrazek

Jenže přišel podzim a začalo zase nové cestování po výstavách. Což o to, Míšovi to vyhovovalo, ale já a výstavy ???????  Ale páníček to se mnou umí a tak se předvádím.  Panička má radost a vždycky nám nachystá něco dobrého za odměnu.Obrazek A já,protože jsem holčina šikovná,se snažím, co mi můj strach dovolí !!!

 

Obrazek

 

 

 

 

Dokonce při dalším setkání čauáčků u paní Sládkové jsem se dobrovolně nechala vyzdobit motýlkama a šla jsem do soutěže o nejhezčí masku.

Přesto, že jsem nevyhrála, dostala jsem spoustu dárků.

Obrazek

Obrazek

A proto jsem absolvovala několik krásných výstav,

a jednou jsem dokonce       Obrazek

porazila i Míšu !!!!!!!

Panečku, to bylo slávy !!!

Doma nám potom panička nachystala takovou oslavu a takových dobrůtek, že jsme s Míšou nevěděli, co si máme dát dřív.

 

 Obrazek                     Přišel podzim a s ním i houbařská sezóna. My jsme taky začali jezdit  s Míšou a páníčkama na Benešovsko na houby.  To vám byla letos úroda !!!

Panička sušila, zavařovala, nakládala.....ale nejvíc hub jsme rozdali známým ....udělali jsme jim radost a my měli zase radost, že má na nás panička víc času.

ObrazekMíša se vždycky tvářil veledůležitě, jako by to byla jenom jeho zásluha.....

Obrazek                                       

 

18.10.2007--MÁM NAROZENINY

  Obrazek

                          Obrazek Dostala jsem šlehačkový dortík a spoustu psích dobrůtek. Hezky jsem si narozeniny užila a s Míšou se vydováděla.

 

 

 

   

Obrazek

Nikdo netušil, že jsou to moje poslední narozeniny.  Za měsíc a šest dní zhasla moje svíčka života a já odešla na druhou stranu, za Duhový most, odkud není už návratu. Ani rozloučit jsem se nestačila. Teď na všechny koukám z psího nebíčka , už mne nic nebolí a dávám na všechny pozor. 

Hlavně na novou Nelinku, kterou páníček koupil pro moji paničku, protože pro mne  strašně plakala.

Obrazek

Jistě jí a ostatním bude malá Neli dělat radost hodně moc roků a bude dobrou kamarádkou pro Míšu, protože dostala i moje jméno a bude pokračovat tam, kde já jsem to už nestihla.

A na mne, na zlatíčko NELINKU -- nikdy nezapomenou !!!!!Obrazek

 

 

Obrazek                                                                    

 

 

Náhledy fotografií ze složky Nelinka

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

návštěva

(Arky a Mahjing, 29. 5. 2009 14:59)

Dobrý den.
Po dopise,který jsem od Vás dostala jsem se hned podívala na Vaše stránky. Musím říci, že u některých fotek jsem si říkala jak si jsou tyto dvě plemena neskutečně podobná.
Máte nádherné pejsky krásné komentáře k fotkám. Snad nejkrásnější fotka pro mě je v bazénu a košíky plné hub které určitě nasbírali vaší miláčci.
Přejeme Vám i Vašim pejskům hodně zdraví a společně strávených chvil.
Zdravíme Arky, Mahjong a Jitka

Fotografie čau-čaů (starší)

(Marie Kůrová, 2. 12. 2007 9:43)

Dobrý den,
zdravím Vás z UH. Mám jednu velikánskou prosbu. Bohužel, nemáte na Vašich prima stránečkách na Vás kontakt. Ani e-mail,(jen tato možnost), ale ani telefon. Potřebovala bych nějaké fotky (jestli máte)Unni, Nigel, Gita Pehajo, pak Xamba Pa-Ko, Rianna Pa-Ko, Clark Perla Přimdy, Cita Šumavský Kouřim. Je jedno v jaké podobě - hlava, exteriér... Očekávám vrh a moje fenka má v předcích tyto pejsky. Moc bych to potřebovala na zobrazení PP. Moje stránky nejsou ještě kompletní. Nedělám si je, bohužel, sama. Tak mi také hrozně vázne prodej malamutů. 4 více jak tříměsíční štěňata mi běhají po kuchyni a prostorách přilehlých a já jen čekám, kdy se octnu v blázinci. Kotec totiž nemohl být tentokrát použit, bylo rezavé pletivo a neměl ho kdo natřít a odrezit. Já jsem stále ve psím salonu a není na to čas. Pán, který se mnou bydlí - no, škoda mluvit, spíš si zoufat, nebo plakat.Takže, nyní musím začít pracovat na tom, abych dala dohromady podklady pro čauáčky na web. Mám též ještě dělat článek o RTG na DKK (kam jít snímkovat - ono to není jedno, kde se to dělá!!!)Ale když ten čas se nedá ošálit...!Mrkněte se na moje nehotové web-stránky, tam je kontakt. Nejlepší by bylo, kdybyste měli tlf. - pevnou linku. Mám večer a o víkendu 30 min. zdarma. Volala bych Vám zpětně.
Zatím přeji hezký zbytek víkendu a moc prosím, ozvěte se mi. Díky !!!
Marie Kůrová, malamuti a čauové.