Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chessie of Mijamu - výstavní úspěchy rok 2009

ObrazekKRAJSKÁ SPECIÁLNÍ VÝSTAVA EXOTIC KLUBU HLUBOKÁ N.Vlt. -8.5.2009

 

První letošní Nelinčina výstava.Výstava v Hluboké n.V. na nádvoří loveckého zámečku Ohrada. Bezchybně připravená výstava,milá paní rozhodčí a Nelinka se snaží. Je odměněná krásným posudkem : fenka s pěknou hlavou,milé povahy a bezvadně předvedená.

Nelinka získává krásné tři ceny : kokardu, plaketu a pohár za VÍTĚZKU PLEMENE. Obrazek

 

OCENĚNÍ: VÝBORNÁ 1, ČKCH,

NEJLEPŠÍ ČAU ČAU - VÍTĚZ PLEMENEObrazek

   ObrazekKRAJSKÁ VÝSTAVA PLZEŇ - DOUBRAVKA     

16.5.2009

Po roce opět Nelinka přijela obhájit svoje kvality na výstavu do Doubravky. Tentokrát už jako dospělá v mezitřídě si to chtěla vyzkoušet o titul - a povedlo se !!!

Pan rozhodčí ji pochválil a do posudku jí napsal, že je to fenka s nádhernou hlavou, krásnou srstí a bezvadně předvedená.

V závěrečné soutěži krajských vítězů se Nelinka umístila na 3. místě V.skupiny FCI.Obrazek 

ocenění : výborná 1, vítězka třídy, krajská vítězka, 3.BIG  

Obrazek

KRAJSKÁ VÝSTAVA ROKYCANY

20.6.2009

Opět jsme navštívili s Nelinkou jednu z nejhezčích výstav, výstavu v Rokycanech, kam jezdíme pravidelně již od roku 2004.

Nelinka získala  od paní rozhodčí opět krásný posudek, ale protože se paní rozhodčí nelíbila její krátká  - podle posudku mírně vylínalá - srst, zůstalo jen u vítězky třídy.  

Obrazek

 ocenění : výborná 1, vítězka třídy

Obrazek

1.KRAJSKÁ VÝSTAVA  - TRMICE

21.6.2009

To, co se nepovedlo v Rokycanech,  to se povedlo na této výstavě. Panu rozhodčímu se Nelinka moc líbila, dostala opět bezvadný posudek a přesto, že její srst byla stejná jako den před tím, získala titul krajský vítěz.  

Obrazek

 ocenění : výborná 1, vítězka třídy, krajská vítězka Obrazek

 MEZINÁRODNÍ VÝSTAVA ČESKÉ BUDĚJOVICE - 25.10.2009

 Po čtyřech měsících si Nelinka vyrazila na mezinárodku do Budějc - jak my jim říkáme. Nebyla to ale šťastná volba, protože čauáčkové byli posouzeni jako úplně poslední a pan rozhodčí byl tentokrát velice nesoustředěný a nevrlý. A nebyla to jenom Nelinka, na kom si "smlsnul" a kdo nedostal odpovídající známku.Obrazek

 ocenění :  velmi dobrá   

Obrazek

 

KLUBOVÁ VÝSTAVA EXOTIC KLUBU -KLADNO - 1.11.2009

 Výstava  pořádaná v malebné hospůdce, bezvadně připravená a paní rozhodčí velice milá a usměvavá. Také podle toho vypadalo i posuzování, pejskové byli obdarováni pěknými dárky( kalendáře, dobroty, drobné pozornosti od sponzorů) a každý si odnášel pěkné a zasloužené ohodnocení.

Obrazek

ocenění : výborná 2, res, CAC

Obrazek

MEZINÁRODNÍ VÝSTAVA PRAHA - LETŇANY - 8.11.2009

Poslední letošní Nelinčina výstava, posudek jak pro šampióna: nádherná fena dobře stavěná, pěkná hlava, bezvadné předvedení.Co si přát víc, lepší už to ani být nemohloObrazek.

ocenění :

výborná 1,

CAC

res.CACIBObrazek

 NELINCE BYL DODATEČNĚ  PŘIZNÁN TITUL  CACIB , PROTOŽE RES.CACIB ZÍSKALA ZA INTERŠAMPIONKOU.  

Obrazek 

    Obrazek