Jdi na obsah Jdi na menu
 


MÍŠA - Yonne z Údolí sněženek

Tak tohle jsem já :Obrazek

Yonne z Údolí sněženek, ale říkají mi Míša

 Měl jsem být jako vánoční dárek, ale však to znáte, přírodě se nedá poroučet a tak mě páníček musel do mého nového domova vpašovat ještě před vánocemi a já jsem si je potom mohl užívat s novou paničkou a novými kamarády naplno.Obrazek        Tyhle vánoce byly jenom pro mne !!

 

S kamarády jsem se seznámil velice rychle .  Nejraději jsem měl Aidičku , říkali mi, že je to prý stará dáma, ale mně vyhovovalo, že je stejně veliká jako já a tak jsem si nedal říct a neustále jsem na ní dorážel .

Obrazek

 

Brzy jsme si však na sebe zvykli a ona jakožto zkušená dáma mně vždy usměrnila do patřičných kolejí. Taky jsem objevil že máme ještě slepičky. Jéje ,pusťte mne na ně !!!!!!!! Obrazek           

 

 

 

 

Vrcholem všeho bylo když se objevil pán domu !  To malý , chlupatý s vousy a drápy. No ano ,,kocour" !!! Ani mňoukat neumí a prochází se tu jako kdybych byl nikdo a já mu v tom nesmím bránitObrazek.

 

Však počkejte až se nebudete dívat , já mu ukážu kdo je tu novým pánem.Obrazek

 

 

Až ho vyšťourám tak ho proženu ,že už se tu víckrát neukáže.  Jujda to jsem to vymňouk, teda vlastně vyštěk !! To bude mít panička radost .To jsem asi v zápalu boje do něčeho šlápnul a teď je to tu všude kolem. No nic, nasadím nevinný výraz a pokusím se to na někoho svalit. Já nic já muzikant .

Obrazek

Tak tohle vyšlo , panička se směje a vyhazov dostal kocour .Vítězství , jsem tu novým pánem domu !! To mám radost , to jsem mu to zavařil, že prý tu nemá lítat po bytě, ale ležet někde v klidu. A já můžu všechno, já jsem zlatíčko.Obrazek               Ale už je moc pozdě a tak půjdu spát, ale až budu mít chvilku ,tak vám o sobě budu povídat dál.

Tak zatím dobrou noc a ať vás blešky štípou celou noc. Brrr, co to povídám ?Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Yonne z Údolí sněženek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zdravíme z Hradce Králové

(Katka, 9. 8. 2007 13:14)

a přejeme mnoho dalších úspěchů a sand se někdy potkáme na výstavách! http://shetlandskahvezda.wz.cz

chow

(Dudoňová, 22. 7. 2007 15:06)

Dobrý den ,sháním štěně,červeného pejsa,nejlépe z čerstvého vrhu,kde bych si mohla vybrat Děkuji

jednička

(lalisa, 27. 5. 2007 14:19)

Moc krásně provedené a povedené stránky.
Gratulujem k jejich otevření.